Nieuwe Uitgever : Happy Meeple Games

Geplaatst door

Happy Meeple Games is een nieuwe belgische uitgever van bord-, kaart- en dobbelspellen. Hun gamma zal vooral bestaan uit spelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Dit met korte spelregels, vernieuwde spelmechanisme of/en met leuke twist.
Begin 2021 zullen zij de nederlandstalig editie van een aantal russische spellen uitbrengen.

Alice’s Garden

Alice's Garden

De arme tuinmannen lopen elkaar voor de voeten terwijl ze proberen de woede van de Koningin te ontlopen. Is het wel mogelijk om de Koningin tevreden te stellen? De bomen moeten zo ver mogelijk uit elkaar staan, en de rozenstruiken moeten de weelderigste in heel Wonderland zijn. Als er bovendien geen mooi pad is waar de schaakstukken op kunnen lopen, dan zullen de tuinmannen flink op hun donder krijgen. Alice had geen flauw idee dat het zo’n uitdaging zou zijn om de tuinmannen te helpen. Help haar een handje en creëer de mooiste tuin tot genoegen van de Hartenkoningin!
In dit spel zullen de spelers door aanleggen van tetris tegeltjes een tuintje maken, om hiermee zoveel mogelijk punten te vergaren.
Gamepage BGG

Red outpost!

Red Outpost

Een spel met een vernieuwd spelmechanisme en dit in een deluxe versie. In 1969 betekende de eerste stap op de maan het einde van de ruimtewedloop. Of toch niet? De Sovjets hadden ook een geheime sovjet missie op touw gezet om de verre sterren te bereiken. Het ruimteschip ‘Krasnaja Zarja’ maakte een crash landing op een bewoonbare planeet, waar jullie nu leven. Jullie voorvaderen hebben hun uiterste best gedaan om de wereld na te bouwen die ze verlaten hadden, en het is nu aan jullie om jullie kameraden een gelukkig en voorspoedig leven te bezorgen. Enkel door samen te werken kunnen jullie deze taak tot een goed einde brengen.
Outpost is een worker-placement spel met een nieuwe twist.
Gamepage BGG

In October is de pre release aangekondigd en kan men pre-orders plaatsen
Bron :
Facebook Happy Meeple Games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *